استعداد نقاشی داری و فکر می کنی یاد گرفتن نقاشی برات سخته!!!?
۰۲۱۸۶۰۵۱۸۹۶ || ۰۹۱۰۱۸۷۴۲۱۹
طراحی به طور کلی ترکیبی از ارتباط بین چشم، مغز و دست می باشد، که اگر یک هنرجو به درجه ای از مهارت برسد و این پیام از مغز به دستش هدایت شود و دست بتواند موفق به کشیدن یک طرح خوب بر روی کاغذ بشود، بنابراین پروسه “آموزش طراحی” به درستی طی شده و پیش می رود.
تعداد زیادی از افراد و هنرجویانی که به من رجوع کردند و من تجربه تدریس و همفکری با آنها را داشتم، اصرارشان بر این بود که از ابتدا با یکی از متریال های رنگی یادگیری را آغاز کنند ولی از آن جایی که من به شدت آموزش طراحی را ضروری می دانم برای پیشرفتشان در این مسیر، سعی کردم متقاعد شان کنم که نیاز به یادگیری طراحی، مانند نیاز به یادگیری نت میماند در موسیقی.
خوشبختانه اکثراً میپذیرند و نتیجه ی اعتمادشان را هم خیلی زود دریافت می کنند ولی متاسفانه کسانی که اصرار دارند این رشته را بدون در نظر گرفتن ضرورت یادگیری این مهم، این رشته را ادامه دهند، به مشکلات فراوانی بر می خورند و اگر انگیزه کافی نداشته باشند، کنارهگیری کرده و اگر انگیزه خوبی داشته باشند به عقب برگشته و آموزش طراحی را از ابتدا با مدتی تاخیر آغاز میکنند.
از نظر من فراگیری و آموزش طراحی، رکن اصلی و پایه محکمی برای آموزش نقاشی میباشد و اگر چنانچه کسی از طراحی به سادگی بگذرد قطعاً در مابقی مسیر دچار مشکلات فراوانی میشود.

دوره های آموزش طراحی مینوش
ما در دوره های آموزش طراحی مینوش به یک نقاش تازه کار کمک میکنیم بدون زحمت جزئیات طراحی و سپس نقاشی را یاد بگیرد. اگر نگران قابلیت هایتان در طراحی کردن هستید، بدانید که می توانید نقاشی کردن را در حالی که مهارت طراحی کردنتان را پرورش می دهید بیاموزید.
در دوره آموزش طراحی هنرکده مینوش چه سر فصل هایی را یاد میگیریم؟
- آموزش اصول طراحی به عنوان پایه ای برای سایر هنرها
- نحوه ی استفاده از مداد برای ایجاد یک کار کامل ماهرانه
- یک شیوه ی قدم به قدم برای ایجاد کمپوزیسیون هایی با مداد
- مهارت برای بالا بردن چابکی در فکر و عمل در زمینه ی آموزش طراحی با مداد
- راههای پیشرفت فکر و درک بصری دقیق
- نکته های آموزشی در مورد ابزار و مصالح
- موضوعات مناسب و طراحی از آنها با مداد
- آموزش تکنیک های حرفه ای طراحی
- آموزش طراحی چهره و پرتره
|چند نمونه طراحی|



مهمترین نکات آموزش طراحی
به جرأت میتوانم بگویم که یکی از مزایا و محاسن آموزش طراحی و نقاشی این است که در واقع راهی است برای مقابله و پادزهری برای مواجهه و مبارزه با این جهان پر هیاهو و سرعت بالای زندگی ها و جامعه ی پر مشغله و کلافه کننده ی کنونی میباشد. به عقیده ی من، نقاشی مثل یک نوع مدیتیشن میماند و روح آدم را به آرامش دعوت می کند.
تعداد آدم هایی که به این رشته علاقه دارند و از دیدن نقاشی لذت میبرند، بیشمارند ولی گام نهادن در این رشته نیازمند یکسری موارد است.
اگر طراحی را به صورت یک سلسله دستورات و قواعد برای یادگیری در نظر بگیریم و حفظ کنیم باید بگم که متاسفانه کارساز نیست چرا که هیچکس طبق دستور العمل و مباحث تئوری طراح نمیشود، زیرا یادآوری این فرمولها فقط ذهن را بیشتر به هم میریزد و طراحی کردن را مشکل تر می کند.
من به شما یاد می دهم که چگونه مرحله به مرحله میتوانید طراحی را یاد بگیرید. این روش ها برای همه هنرجویانمان موثر بوده است. من معتقدم که هر کس می تواند یاد بگیرد که چگونه طراحی کند. این یک مهارت قابل یادگیری است مانند خواندن یا نوشتن.


طراحی به شما یاد می دهد دنیای اطراف خود را با آگاهی بیشتری ببینید؛ شما را در صحیح دیدن ورزیده میکندو مهارت دست و مغز شما را افزایش میدهد.
مداد، کاغذ، تخته ی طراحی، پاک کن، فیکساتیو
محل کار طراحی لازم نیست جای کاملی باشد: یک میز کوچک یک سه پایه که در مقابل آن بتوانید تخته ی خود را بصورت شیب دار تکیه بدهید تا کار کاملا در مقابل چشمانتان قرار بگیرد.
- مداد در کف دست
- مداد در کف دست چرخیده
- مداد در وضعیت نوشتن
چیزی که دوست دارید انتخاب کنید سپس روی آن وقت صرف نمایید.موضوعات فریبنده در همه جا وجود دارند. هرچه را که انتخاب میکنید از نظر بافت، نور و تاریکی و شکل باید تنوع داشته باشد. این امر موجب جالب شدن طراحی شما خواهد شد.
موقع طراحی از روی عکس یا از روی واقعیت، نور صحیح اهمیت فوق العاده ای دارد.
- نور فضای داخل
- نور فضای باز
اسکیس در واقع پیاده کردن تصویری کلی از فکرتان به روی کاغذ است که میتوانید مشکلات اصلی طرح را قبل از شروع طراحی برطرف نمایید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره اسکیس در طراحی به این مقاله مراجعه نمایید.
اندازه گیری کمک بزرگی است برای پیدا کردن نسبت های صحیح در طراحی. گاهی ممکن است بخواهید مدل خود را بزرگتر و یا کوچک تر ترسیم کنید. برای بزرگ کردن طراحی میتوان صندلی خود را به مدل نزدیک و برای کوچک تر بودن آن صندلی را از آن دور کنید.
شناخت پرسپکتیو
به مقاله آموزش طراحی با مداد مراجعه نمایید.
تیرگی ها و روشنی های طراحی را والور می گویند. یک طراحی خوب باید حاوی تعدادی از درجات تیره- روشنی (والور) باشد تا نتایج مطلوبی داشته باشد.
معرفی چند کتاب آموزشی طراحی

- نویسنده: جین فرانکس
- مترجم: فریبرز فریدافشین، مریم خسروشاهی
- ناشر: کتاب آبان
- تعداد صفحات: ۱۴۰ صفحه

مارک کیستلر در کتاب آموزش طراحی و اسکیس در ۳۰ روز (You can draw in 30 days)، روشهای یادگیری طراحی و اسکیس زدن را بهسادگی و بهصورت گام به گام آموزش داده است.
- نویسنده: مارک کیستلر
- مترجم: کورش محمودی ده ده بیگلو، رامتین رمضانی
- ناشر: انتشارات افریز
- تعداد صفحات: ۲۴۸ صفحه

کتاب ترسیم آسان پرسپکتیو، با استفاده از تصاویر مرحله به مرحله و پشت سر هم، پرسپکتیو را توضیح میدهد.
- نویسنده: ارنست نورلینگ
- مترجم: ابوالفضل مروتی
- ناشر: انتشارات میعاد اندیشه
- تعداد صفحات: ۱۶۵ صفحه

کتاب آموزش طراحی چهره با مداد سیاه
- نویسنده: نسرین السادات جاسمی
- ناشر: انتشارات دولتمند
- تعداد صفحات: ۲۱ صفحه

نوری یوشی ها سه گاوا در این کتاب هدفش این است که هنرآموزان طراحی بتوانند فضای بیشتری را به تصویر بکشند و همچنین اصول ساخت فضا را در پرسپکتیو (چشم انداز) به انجام برسانند.
- نویسنده: نوری یوشی ها سه گاوا
- ترجمه و تالیف: آرتور امید آذری، کورش محمودی ده ده بیگلو
- ناشر: انتشارات دولتمند
- تعداد صفحات: ۱۶۱ صفحه
بدون دیدگاه