در سال ۱۴۰۲ هنرکده آنوش علاوه بر خانوم ها برای آقایان هم آموزش نقاشی و طراحی دارد.

استعداد نقاشی داری و فکر می کنی یاد گرفتن نقاشی برات سخته!!!?

در هنرکده آنوش قبل از ثبت نام مشاوره رایگان بگیر و با خیال راحت تو دوره نقاشی ای که دوست داری شرکت کن
  ۰۲۱۸۶۰۵۱۸۹۶ || ۰۹۱۰۱۸۷۴۲۱۹

آموزش مجسمه سازی یکی از زیرشاخه های هنرهای تجسمی و قدیمی ترین هنرها در جهان است. این هنر از هنر داستان سرایی نشات می گیرد.

آموزش مجسمه سازی در هنرکده آنوش

آموزش مجسمه سازی یکی از زیرشاخه های هنرهای تجسمی و قدیمی ترین هنرها در جهان است. این هنر از هنر داستان سرایی نشات می گیرد زیرا اگر شما نتوانید داستانی را در ذهن خود تصور کنید، با دستان خود قادر به شکل دادن به گل خام نخواهید بود. به عبارتی دیگر داستان ذهنی شما باعث می شود تا بتوانید فیگوری زیبا و مجلل را از گل خام خلق کنید. مواد زیادی در مجسمه سازی کاربرد دارند ولی گل ساده ترین و رایج ترین موادی است که مورد استفاده قرار می گیرد. گل نسبت به سایر مواد راحت تر شکل می گیرد و کار با آن لذت بخش تر است.

   

آشنایی با هنر مجسمه سازی

آموزش مجسمه سازی همانند سایر هنرها برای انتقال زبان ملل و فرهنگ به کار می رود و زبان مشترک بین مردم در جهان محسوب می گردد. یک مجسمه ساز موفق علاوه بر داشتن ذهنی خلاق و دستانی قوی باید دانش و مهارت های این رشته را به خوبی بیاموزد. علاوه براین ابزارهای ویژه آن را نیز باید داشته باشد.

مجسمه سازی فقط به مواد گل محدود نمی شود بلکه زمانی که توانایی لازم را کسب کردید می توانید آن کار را با مواد دیگری مانند فلز، نقره و طلا نیز انجام بدهید. اگر شما نیز ذهنی خلاق دارید، دست به کار شوید و به سراغ یادگیری این هنر بروید. امروزه هنر مجسمه سازی مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است از این رو آموزشگاه ها و سایت های مختلفی در این زمینه فعالیت دارند.

   

مهارت های لازم هنر مجسمه سازی

هنرمندانی که توانایی و مهارت لازم این رشته را کسب کنند و بتوانند نمونه کارهای ظریف و دقیقی را ارائه دهند همواره می توانند درآمد زیادی داشته باشند. برگزاری گالری و نمایشگاه نیز یکی دیگر از روش های کسب درآمد از هنر مجسمه سازی است. علاوه براین کسانی که از نظر سرمایه گذاری مشکلی نداشته باشند می توانند برای خود کارگاه های تولیدی راه اندازی کنند.

   

مهارت های لازم برای مجسمه سازی

از گذشته های دور مجسمه ها نقش یادبود داشتند. مسیحیان مجسمه هایی را با نماد شیاطین می ساختند و در کلیساها قرار می دادند. بعدها در قرن پانزدهم یادبود قهرمانان دینی را در خیابان ها می گذاشتند. در قرن بیستم یادبود یکی از شاعران در مرکز شهر نیویورک قرار دادند. سپس آب نماها با نمای مجسمه ساخته شدند. علاوه بر این موارد برای بزرگداشت نیروهایشان از مجسمه کمک می گرفتند. در حال حاضر نیز نقش هنر مجسمه سازی را در تمام ابعاد زندگی مان مشاهده می کنیم. به خاطر داشته باشید که این هنر فقط فیگور دادن به اشیای بی جان نیست بلکه ناگفته ها و حرف های زیادی برای ایجاد خلاقیت دارد.

   

تکنیک های ساخت مجسمه

شما می توانید آموزش مجسمه سازی را به دو روش نقش برجسته(کنده کاری) و پیکره سازی یاد بگیرید. در روش نقش برجسته تصاویر بر روی یک پس زمینه ی صاف قرار می گیرند. برای تصور آسان این روش طرح های ایجاد شده بر روی سکه ای را در نظر بگیرید. تصاویر، نوشته ها بالاتر از سطح قرار گرفته اند. در روش پیکره سازی مجسمه پس زمینه ای ندارد و کاملا مستقل می باشد.

   

تکنیک های مجسمه سازی

معمولا از سه روش مدل سازی، حکاکی و سر هم بندی برای ساخت و طراحی مجسمه استفاده می کنند. هنرمندان در روش مدل سازی موادی را با یکدیگر ترکیب می کند و شکل دلخواه موردنظر را می سازد. در روش حکاکی به جای افزودن مواد، موادی را از سطح حذف می کنند. کار حکاکی با ابزارهایی همانند مغار و چاقو انجام می گیرد و بخش هایی از سنگ یا چوب تغییر داده می شود تا طرح نهایی بدست آید. هنرمندان در روش سر هم بندی قطعات مختلفی از فلزات، چوب ها و پلاستیک را با هم ترکیب می کند و طرحی نو ایجاد می کند.

   

ویژگی های هنرجو

هنرجوی مجسمه ساز فردی خلاق، صبور و متفکر است. این کار مراحل جذاب و دشواری دارد بنابراین کاری بسیار جذاب و سرگرم کننده می باشد. گل یا خاک رس باید به خوبی ورز داده شود و در محیط مناسبی نگه داری شوند. سنگ ها به خوبی برش داده شوند، چوب ها به خوبی سنباده و حکاکی گردند. هنرجو اطلاعات لازم در مورد شناخت انواع سنگ ها را داشته باشد و بداند حداکثر میزان فشار وارده بر آن ها چقدر است.

اگر با فلزات کار می کند لازم است با نقطه ی ذوب انواع فلزات آشنا باشد. چنانچه با چوب کار می کند، کیفیت آن ها را به خوبی تشخیص بدهد. گفتنی است که می توانید از خمیر مجسمه سازی آماده نیز استفاده کنید که در دو مدل روغنی و سرامیکی به بازار فروش ارائه می گردند. خمیر های روغنی از موم و روغن ساخته می شوند و خمیرهای سرامیکی از خاک رس و آب به دست می آید. معمولا مجسمه هایی که از مواد سرامیکی ساخته می شوند مقاوم تر هستند.

مواد و مصالح مورد نیاز هنر مجسمه سازی

مواد مختلفی مانند گل، سنگ مرمر، گچ، چوب، فلز و … در هنر مجسمه سازی کاربرد دارند. به عبارتی دیگر هر ماده ای که به شکل سه بعدی قابلیت طراحی و شکل پذیری را داشته باشد. البته گفتنی است که با مرور زمان مواد متنوعی همانند رزین، فایبر، خمیر چینی، یخ و… مورد استفاده قرار می گیرد.

مجسمه سازی با هریک از این مواد معایب و مزایای خود را دارند. کار با سنگ دشوار است و حکاکی بر روی آن کار آسانی نیست. خاک رس یا گل بسیار نرم تر و لطیف تر می باشد و هنرمند به آسانی می تواند قطعاتی را اضافه کند و شکل پیکره را تغییر بدهد. همچنین در صورتی که دچار خطا و اشتباه شوید به آسانی می توانید آن را اصلاح کنید. هنر مجسمه سازی، هنری تسلی بخش است. از مزایای یادگیری این هنر می توان به افزایش صبر و حوصله، افزایش دقت، پرورش خلاقیت، کاهش استرس و کسب آرامش روحی اشاره کرد.

امروزه آموزشگاه های زیادی در زمینه ی آموزش مجسمه سازی فعالیت دارند. هنرکده آنوش یکی از بهترین آموزشگاه مجسمه سازی در تهران می باشد که مدیریت آن را استاد مینوشکا مصطفایی برعهده دارند. این آموزشگاه تجربه ی زیادی در زمینه ی آموزش تخصصی مجسمه و نقاشی دارد.

برای مطالعه در مورد آموزش نقاشی در تهران میتوانید به صفحه مربوط به آن مراجعه کنید.

ثبت نام کلاس طراحی فیگور از مدل زنده

ثبت نام با 30% تخفیف

ویژه خانم ها و آقایان

فقط تا 31 شهریور

ظرفیت باقی مانده
0
روزها
ساعت
دقیقه
ثانیه ها