در سال 1403 هنرکده آنوش علاوه بر خانوم ها برای آقایان هم آموزش نقاشی و طراحی دارد.

تصویرگری و انواع آن

اشتراک گذاری:

تصویر نقاشی شده به همراه نوشته تصویر گری و انوع آن برای مقاله انواع تکنیک‌های تصویرگری

تصویرگری، مانند هنرهای عکاسی، فیلمبرداری و…هنری شگفت انگیز و خلاقانه به حساب می‌آید که کاربردهای متفاوتی در زمینه‌های مختلف دارد. به عبارتی دقیق و واضح تر تصویرگری؛ هنر توصیف و بیان یک مفهوم و مقصود با استفاده از تصویر است، تا بیننده به بهترین نحو احسن بتواند موضوع را در بر گیرد. این هنر نیازمند خلاقیت و استعداد در کار است چون اگر کاری که ارائه داده می‌شود به اندازه ی کافی برای مخاطب قابل درک نباشد، نمی‌توان آن قصد و هدف اصلی تصویرگر را به آن‌ها منتقل کند. در هنر تصویرگری شخص تصویرگر از طریق اشکال مختلف سعی می‌کند که روایت یا داستان و منظور اصلی را به بیننده انتقال دهد. تصویرگر سعی می‌کند با انواع تکنیک‌های تصویرگری، تصاویر دو بعدی ساخته شده ی خود را برای شرکت‌های مختلفی مثل بروشورهای پزشکی، انواع وب سایت‌های مختلف، طراحی مد و طراحی‌های تکنیکی و تبلیغاتی فراهم آورد. در این حرفه مهم است که شما آن احساس و ماهیت و معنای یک تصویر را به بقیه منتقل کنید. انواع تصویرگران می‌توانند با حوزه‌های متفاوتی سر و کار داشته باشند و برخی هم برای خود به صورت مستقل فعالیت کنند و این بستگی به خودشان دارد.

 

 

انواع تصویرگری (سنتی و مدرن)

می‌توان تصویرگری‌ها را به طبق تکنیک‌های متفاوتشان به دو گروه تقسیم کرد: تصویرگری سنتی و تصویرگری مدرن.

تصویرگری سنتی:

تصویرسازی سنتی با استفاده از نقاشی و طراحی و کنده کاری‌ها در یک رسانه ی سنتی شروع می‌شوند و در آن‌ها از کاربردهای گسترده ای استفاده می‌شود، مانند: آبرنگ، تصویر مداد، تصویر کلاژ، تصویر اکریلیک، بلوک، جوهر، ذغال چوب، تصویر بر روی چوب، حکاکی روی فلز، لیتوگرافی و…. این تصویرگری‌ها هنوز که هنوزه مورد استفاده قرار می‌گیرند اما به تدریج تصویرگری‌های مدرن جای آن‌ها را پر می‌کند. تصویری‌سازی سنتی  از زمان غارنشینان قدیمی آغاز شده بود وکردم آن دوره با ابزارهای مختلف مثل ذغال و انتهای سوخته چوب و…بر روی دیوار شکل‌هایی را به نمایش در می‌آوردند.

تصویرگری مدرن:

تصویرگری مدرن، یک راه کلی برای توصیف و تفسیردادن یا به نمایش گذاشتن بصریِ یک مفهوم است که متن یا روندی است که برای انواع رسانه‌ها مانند پوسترها، مجله‌ها، ویدئوها، کتاب‌ها، بازی‌های ویدئویی و فیلم و انیمیشن‌ها استفاده می‌شود و بُعد آموزشی دارد زیرا نیازمند اشتیاق و آگاهی است و زینت بخش و الهام دهنده می‌باشد. امروزه تصویرگران مدرن آثار و تصاویر فوق العاده ای را در ژانرهای مختلف به وجود می‌آورند. برای درک تصویرهای مدرن و امروزی باید پیش زمینه‌ای از تصویرگری سنتی داشته باشید.انواع تکنیک‌های تصویرگری باعث شده است که در زمینه‌ی تصویرهای دیجیتال فری هند و گرافیک‌های وکتور نیز آثار قابل رویت باشد.

 

 

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه آموزش نقاشی در تهران مراجعه کنید.

بازارکار تصویرگری:

نقش تصویرگری قبلا فقط با متن برای فروش به محصولات  همراه بود و محدود می‌شد اما امروزه تصویرسازی گسترش پیدا کرده به خصوص در زمینه ی تصویرسازی‌های تجاری که شامل مواردی مانند: ذکر دیدگاه‌های انتقادی، تعریف هویت کسب و کار و…می‌باشند. تصویرسازی خود حرفه‌ای بوده است که به طور مجزا حرفی برای گفتن دارد چون در بیان ایده‌ها بسیار مناسب است. عاملی که باعث تغییر اساسی و دگرگونیِ بازارهای تصویرسازی شده است؛ کم شدن چاپ کاغذی، ظهور عصر دیجیتال و افزایش کلکسیون‌های ذخیره ی تصویر به صورت آنلاین بوده است. در ادامه به برخی از تصویرگری‌ها می‌پردازیم:

تصویرگری کتاب:

تصویرگری کتاب‌ها به خصوص کتاب کودکان می‌تواند حرفه‌ای متفاوت باشد برای مثال: گاهی تصویرسازِ کتاب استخدام می‌کنند تا آثار خاص که برای کتاب یا مقاله ای که قبلا نوشته بوده اند را طراحی کند مثل کتاب‌های تصویری و یا به تدوین کتاب‌های درسی بپردازند. اکثرا در رابطه با کتاب‌های تصویری، نویسنده و یا همان تصویرگر در امتیاز آن کتاب سهیم هستند؛ اما در مورد کتاب‌های آموزشی تصویرگر یا تصویرساز کار خود را انجام می‌دهد و کتاب را به صاحب آن واگذار می‌کند و در قبالش دستمزد خود را دریافت می‌کند.

تصویرگری مقاله:

در گذشته هرکسی که قلم مویی به دست داشت بدون هیچ چشم داشت و تخصصی می‌توانست مصور یا تصویرگر باشد و هنر خود را در انواع تکنیک‌های تصویرگری رسم کند یا بنویسد و مدعی باشد. حتی نقاشان و حکاکان و طراحان و مجسمه‌سازان خود را تصویرگر می‌دانستند و فکر می‌کردند که می‌توانند هر کدام از اثرشان را بر اساس به تصویر درآوردن رسم کنند و بنویسند چون در گذشته این هنر مفهوم خاصی نداشت؛ اما بعدها رشد و وسعت در این زمینه بیشتر شده است و محور تلاش‌های زیادی از تصویرگرها بوده است.

تصویرگری تبلیغات:

امروزه در عرصه‌های مختلف و گوناگون، تصویرسازی تبلیغاتی توانسته است جایگاه خوبی برای خود رقم بزند. در صنایع‌های مختلف هنر تصویرسازی حرف اول را می‌زند. برای داشتن یک تبلیغات خیلی خوب و حرفه‌ای باید تصویرسازی اصولی و دقیقی را انجام داد که بسیاری از شرکت‌های تجاری برای تبلیغات خود به بهترین تصویرگران می‌سپارند و از هنرتصویرگری تبلیغاتی استفاده عالی می‌کنند.

تصویرگری در اینترنت:

تحولاتی که در ظهور اینترنت در حرفه ی تصویرگری درآمده است تاریخچه ی پرکاربردی را به دنبال داشته است. تصویرگر سعی می‌کند تا اصول نظری دیزاین و فناوری‌های نوین دیجیتال را تبیین کند، برای او دو عامل بیشترین توجه را در پی دارد که اولی ادراک ذهنی و دومی فرایند دیزاین است چون مسائل فرهنگی و بین فرهنگی و ارتباطات جهان با اینترنت سر و کار دارند و تصویرگری آن می‌تواند

 

 

شغل‌های مرتبط با مدرک تصویرگری:

معرفی چند شغل با مدرک تصویرگری را در ادامه خواهیم داشت

انیماتور:

انیماتور شغلی است که نیاز به مهارت‌های خلاقانه در کشیدن نقاشی و مدل‌سازی و استفاده از قوه ی تخیل دارد. این هنر به عبارتی، انیمیشنِ هنر حرکت بخشیدن به اشیای بی‌جان است. سازنده ی انیمیشن را انیماتور می‌گویند و او به مدل‌ها و نقاشی‌ها جان می‌بخشد و می‌تواند کارتون‌های تلویزیونی و تیزرهای تبلیغاتی و بازی‌های کامپیوتری و انواع تکنیک‌های  تصویرگری را اجرا کند. 

کانسپت آرتیست:

همان ایده پردازی است که هنر را برای موجودات و ماشین‌ها و پرسوناژها و…تجسم می‌کند. این افراد از ایده‌هایی استفاده می‌کنند که فیلم سازان و مدل سازان، می‌توانند از این ایده‌ها محصولی را تولید کنند؛ ابزار آن‌ها می‌تواند هرچیزی باشد اعم از آبرنگ، مدادرنگی، خمیربازی باشد تا  نرم افزار سه بعدی که با این وسیله‌ها می‌توانند از تخیل در دنیای واقعی استفاده کنند. خلاصه آن‌ها طراحی گرافیک بلدن اما طراحی نمی‌کنند، داستان نویسی بلدند اما فیلم‌نامه نویس نیستند، نورپردازی بلدند اما نمی‌کنند و نابغه اند اما مشهور نیستند.

طراح گرافیک:

طراحان گرافیک کارشان طراحی برای رسانه‌های چاپی و الکترونیکی یا تبلیغاتی است و گاهی اوقات مسئولیت مصورسازی و چاپ و روابط کاری یا طراحی وب را انجام می‌دهند. اشتغال در این کار شامل انجام دادن وظایف تخصصی مانند:چاپ و نشر، تبلیغات، خدمات طراحی و روابط عمومی است و مسئولیت اصلی آن‌ها چیدن عناصر بصری در یک رسانه می‌باشد.  این طراح‌ها می‌توانند مدیر خلاقیت و هنری و انیماتور و هنرمند تولید داخلی باشند.

تصویرگر:

تصویرگر یک هنرمند است که برای ارائه دادن ایده‌اش ، تصویری مناسب را طراحی می‌کند و آن را می‌کشد تا درک مفهوم را برای مخاطب آسان تر کند. ممکن است این هنر برای روشن کردن مفهوم‌های پیچیده یا سخت  و بعضی از اشیاٌ، توصیفش از طرف متن دشوار باشد به همین خاطر با تصویرهای مختلف در کتاب‌ها یافت می‌شود و یک هنر به حساب می‌آید.

مشاغلی که مدرک تصویرگری در آن مفید است

تصویری‌تری یا تصویرسازی یک هنر است، علاوه بر آن حتی یک شغل هم به حساب می‌آید به گونه ای که می‌توان از آن درآمد کسب کرد. نقش مهم و پررنگ این شغل، مربوط به هنر و هنرمندیِ تصویرگر می‌باشد چون همه چیز در این حرفه و مهارت به تصویرگر بستگی دارد. این شغل در ارتباط رسانه ای و دیداری نیز بسیار کاربرد دارد. گزینه‌های مختلف شغلی در این حرفه زیاد است که برخی برایتان نام برده می‌شود؛ چاپگر، تصویرگر، هنرمند مفهومی، مدیر هنر، طراح مد، مجری تبلیغات و… هستند.

مدیر هنر:

این شغل همان طور که از اسمش مشخص است کارش مدیریت فعالیت‌ها و ‌پروژه‌های هنری سازمان‌های مختلف است. او کار را برای هنرمندان آسان تر می‌کند. برخی از وظایف آن عبارت است از: مدیریت سازمان‌های هنری، مدیریت تئاتر‌ها و حوزه‌ها و گالری، مدیریت مراکزهنری و جشنواره‌ها و مدیریت مقامات محلی و شورهای هنری می‌باشد.

طراح مد:

کار او تحقیق  مد روز است و جستجو می‌کند که مصرف کنندگان با فرهنگ و سنین مختلف، به چه چیزی علاقه دارند و برایشان پررنگ تر است. او از دنیای اطراف خود کمک و الهام می‌گیرد که طرح‌های جدیدی از خود بروز دهد و در مورد رنگ پارچه‌ها و الگوها نیز تصمیم گیری می‌کند.

تکنسین جلوه‌های ویژه:

یکی از تکنیک‌های تصویرگری،تکنسین جلوه‌های ویژه است. او کسی است که در جلسه‌های ویژه بخش، تحت نظارت ناظر جلوه‌های ویژه است و مسئول کمک به جلسه‌های ویژه است. فیلم‌های او ازبسیاری جلوه‌های ویژه نقش گرفته و در آن ایفای نقش می‌کنند. وظیفه ی او مراقبت از ایمنی خود و همه ی افراد حاضر در صحنه است و باید آگاهی کامل از قانون و پروتکل‌های ایمنی در هنگام استفاده ی مواد منفجر و سلاح  گرم در حین تولید را داشته باشد.

طراح وب:

طراح وب باید نیازهای  مشتریان خود را بداند تا مهارت‌های فنی و غیرفنی خود را، برای ایجاد کردن صفحات وب کدگذاری و طراحی کند. همچنین او برای ظاهر سایت کار می‌کند پس  باید دانش لازم فنی در رابطه با آن را هم داشته باشد؛ حتی بعد از طراحی آن سایت ممکن است مسئولیت نگهداری آن را هم به عهده گیرد. نکته ی دیگری که برای او حائز اهمیت است، در این است که پاسخگویی صفحاتی که خودش طراحی کرده است در دستگاه‌های مختلف قرار دارد، چون امروزه مردم با رایانه لوحی، تلفن همراه، رایانه رومیزی و… به این صفحات مراجعه می‌کنند.

ثبت نام کلاس طراحی سیاه قلم

تخفیف 20% برای ثبت نام

ثبت نام کلاس طراحی سیاه قلم

تخفیف 20% برای ثبت نام

ویژه خانم ها و آقایان